Onze Kaart

Koude voorgerechten
  • Fine de Normandie 6/9/12
    18-27-36
  • Vitello tonato
    18
  • Monte Nevado Mangalica ham
    20
    (18 maanden)
  • Carpaccio van rund-artisjok-parmesaanse schilfers-truffeldressing
    20
  • Gerookte zalm-zure room -toast
    18
  • Een halve kreeft "Belle-Vue" per 2 personen
    26p.p.
  • Onze klassieke garnalencocktail
    18
vegetarisch
  • Linguini-tomatensaus-burrata
    20
Warme voorgerechten
  • Artisanale garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en citroen
    18
  • Mosseltjes met kruidenboter
    17
  • 1/2 Gekookte mossel
  • Vissoep-rouille-crôutons
    18
Visgerechten
  • Gekookte mosselen
    26
  • Linguini met scampi’s-saffraan-ricard
    23
  • 3 sliptongetjes-salade-frieten
    27
  • Kreeftbereiding(500gr) naar keuze;belle-vue of met kruidenboter
    45
  • Gebakken paling met tartaar
    32
  • Paling in de roomsaus
    32
  • Paling in ’t groen
    32
  • Mosselen witte wijn
    28
  • Brugse mosselen
    29.50
  • Vispannetje-garnalensaus-puree
    30
Vleesgerechten
  • Vol au vent-bladerdeegje-frieten
    22
  • Ierse contrefilet met pepersaus
    27
  • Ossenhaas met béarnaise-salade-frieten
    35
  • Gegrild lamskroontje met groentjes en aardappelgratin
    33
  • Vlaamse stoverij met een witlofslaatje
    22
Menu zie suggesties
  • Lunch
    30
    niet op zondag
Openingsuren

Keuken open van 12.00-14.30 en 18.00-22.00
Donderdag gesloten

Oude Burg 31
8000 BRUGGE

Tel. 050.33.76.80