Onze Kaart
Koude voorgerechten
- Zeeuwse holle oesters 6/9/12
- Zeeuwse platte oesters 6
- Gerookte zalm
- Monte Nevado Mangalica ham(18 maanden)
- Garnalencocktail
- Salade met lauw geitenkaasje
- Een halve kreeft "Belle-Vue" per 2 personen
- Salade mixed
Soepen
- Soep van de dag
- Vissoep
Warme voorgerechten
- Langoustines met knoflookboter
- Kaaskroketten
- Garnalenkroketten
- Gegratineerde mosselen
- 1/2 Gekookte mossel
- Mergpijpje bereid met grof zout
Visgerechten
- Gekookte mosselen (seizoen)
- Mosselen "Provençale"
- Mosselen "Maison" met garnalensaus en langoustines
- Brugse mosselen
- Mosselen witte wijn
- 1/1 opgesmukte kreeft
- 1/1 gegrilde kreeft met lookboter en rijst
- Gebakken paling met tartaar
- Paling in de roomsaus
- Paling in ’t groen
- Gebakken zeetong
- Gegrilde visbrochette met choronsaus
- Gamba‘s op z’n Italiaans
Vleesgerechten
- Schotse rib eye
- Ierse contrefilet
- Saus naar keuze: béarnaise, peper-, champignonroomsaus
- Gegrild entrecôte,Belgisch wit-blauw, béarnaise 2 cts
- Gegrild lamskroontje met boontjes en aardappelgratin
- Vlaamse stoverij met een witlofslaatje
Menu zie suggesties
- Lunch€27.00niet op zondag
- keuze uit 5 voorgerechten en 5 hoofdgerechten + kaas of dessert